Help jij onze gasten in het restaurant en bij thuisbezorgd? (~20 uur)

Dagen in overleg (woensdag t/m zondag).

Jij bent in contact met onze klanten, neemt hun bestelling op en serveert drankjes en menu’s uit. Daarnaast breng jij als het druk is bij thuisbezorgd bestellingen bij onze klanten, zodat zij thuis van een rijsttafel genieten. Op de scooter of met de auto. Bij sluit help je collega’s om het restaurant weer netjes te maken. Een veelzijdige rol in een leuk en informeel team.

Zoeken wij jou?

  • Je kan van woensdag t/m zondag minimaal twee shiften draaien van 16.00 uur tot sluit (ongeveer 22.00 uur). Op dit moment hebben wij 20 uur beschikbaar.
  • Je moet scooter kunnen rijden. Een autorijbewijs is een pré.
  • Je moet Nederlands kunnen spreken. Dit is belangrijk voor onze gasten.

Rasasari is een Indonesisch familie-restaurant dat al ruim 50 jaar rijsttafels serveert in Arnhem. Ooit begonnen als een Toko in 1963 is Rasasari gegroeid tot een restaurant met een thuisbezorgd en catering service. Oma Sonja staat nog steeds in de keuken naast haar dochter. Deel jij de liefde voor lekker eten en wil je werken in een dynamische informele sfeer?

We horen graag van je. 
Neem contact op met restaurant Rasasari 026-4426484 en vraag naar Shirley Schuit. Of neem contact op met Cheyenne Schuit 06-29280083

We horen graag van je.