Extra informatie
Basisgerecht | Witte rijst (g) (v), Gele rijst (g) (v), Nasi goreng, Bami goreng, Mihoen (v) |
---|---|
Vlees/vis/soja | Ayam semor (milde kip), Ayam Pedas (pittige kip), Rendang (mild rundvlees met kokos) (g), Rund Ritja (pittig rundvlees), Babi Kecap (mild varkensvlees), Babi Ritja (pittig varkensvlees), Saté ayam (kip), Ikan Bali (Pittig gebakken makreelvis in boemboe Balisaus), Pittig gekruide sojablokes, Gekruide sojamix |
Groentegerecht 1 | Tumis boontjes (gekruide sperzieboontjes), Orah Areh (roerbakgroentes met ei), Sajoer Lodeh (sperzieboontjes in kokos) (g), Atjar (koud zoetzuur) |
Groentegerecht 2 | Tumis boontjes (gekruide sperzieboontjes), Orah Areh (roerbakgroentes met ei), Sajoer Lodeh (sperzieboontjes in kokos) (g), Atjar (koud zoetzuur) |