Extra informatie
Basisgerecht | Witte rijst (g) (v), Gele rijst (g) (v), Nasi goreng, Bami goreng, Mihoen (v) |
---|---|
Vleesgerecht 1 | Rund Ritja (pittig rundvlees), Rendang (mild rundvlees met kokos) (g), Babi Ritja (pittig varkensvlees), Babi Kecap (mild varkensvlees), Saté Ayam (kip), Ayam Semor (milde kip), Ayam Pedas (pittige kip) |
Vleesgerecht 2 | Rund Ritja (pittig rundvlees), Rendang (mild rundvlees met kokos) (g), Babi Ritja (pittig varkensvlees), Babi Kecap (mild varkensvlees), Saté Ayam (kip), Ayam Semor (milde kip), Ayam Pedas (pittige kip) |
Vleesgerecht 3 | Rund Ritja (pittig rundvlees), Rendang (mild rundvlees met kokos) (g), Babi Ritja (pittig varkensvlees), Babi Kecap (mild varkensvlees), Saté Ayam (kip), Ayam Semor (milde kip), Ayam Pedas (pittige kip) |
Groentegerecht | Tumis boontjes (gekruide sperzieboontjes), Orah Areh (roerbakgroentes met ei), Sajoer Lodeh (sperzieboontjes in kokos (g), Atjar (koud zoetzuur) |
Bijgerecht | Gemarineerd ei, Taotju Tahu Tempeh (licht pittige sojamix) (v), Pittig gekruide sojablokjes |