Extra informatie
Basisgerecht | Witte rijst (g) (v), Nasi goreng, Bami goreng, Mihoen (v) |
---|---|
Vleesgerecht 1 | Rund Ritja (pittig rundvlees), Rendang (mild rundvlees met kokos) (g), Babi Kecap (zoet lichtpittig varkensvlees), Saté Ayam (kip), Ayam Semor (licht pittige kip) |
Vleesgerecht 2 | Rund Ritja (pittig rundvlees), Rendang (mild rundvlees met kokos) (g), Babi Kecap (zoet lichtpittig varkensvlees), Saté Ayam (kip), Ayam Semor (licht pittige kip) |
Vleesgerecht 3 | Rund Ritja (pittig rundvlees), Rendang (mild rundvlees met kokos) (g), Babi Kecap (zoet lichtpittig varkensvlees), Saté Ayam (kip), Ayam Semor (licht pittige kip) |
Groentegerecht 1 | Tumis boontjes (gekruide sperzieboontjes), Orah Areh (roerbakgroentes met ei) |
Groentegerecht 2 | Tumis boontjes (gekruide sperzieboontjes), Orah Areh (roerbakgroentes met ei) |
Bijgerecht | Gemarineerd ei, Tahu bali (licht pittige sojamix) (v), Pittig gekruide sojablokjes (v) |